Analiza Karmica

Multi oameni exclama disperati cand li se intampla ceva neplacut: “Doamne, cu ce am gresit?” Intrebarea pare a fi retorica, dar subconstientul nostru stie el ceva! Si trebuie sa stiti ca raspunsul este mult mai aproape decat ati crede.
Barbat sau femeie, tanar sau batran, toti venim pe lume cu un anumit “bagaj karmic”, format din cele intamplate in vietile noastre anterioare. Deprinderi, calitati si defecte, de toate am avut in acele vieti, iar consecintele faptelor noastre din trecut ne influenteaza in mod direct. Daca am iubit fara masura intr-o viata anterioara, in viata prezenta va trebui sa infranam pornirile aventuriere. Tot astfel, daca am fost un erudit, unele cunostinte dobandite prin studiu in vieti trecute, ne vor fi mult mai usor de asimilat; in orice caz mai usor ca altora. Am fost criminal, platesc in aceasta viata sau in cele viitoare. Dar, trebuie sa stiu!..
Altfel cum asi putea corecta ce este rau in viata mea?
Analiza Karmica Individuala este raspunsul! Undeva, in trecute vieti ati gresit cu ceva, iar ceea ce vi se intampla neplacut – uneori devastator – este consecinta acelei sau acelor fapte, iar faptele le puteti afla din Analiza Karmica Individuala. Mai mult, veti afla si ce este de facut ca sa scapati de necazuri; iar cand veti afla care este lectia karmica pe care trebuie sa v-o insusiti si datoria karmica pe care o aveti de stins, veti sti ce trebuie sa faceti, iar problemele dvs. se vor rezolva infinit mai usor.